Se flere gallerier på Cornice torget
Legg i favoritter
TITTEL:
Vårdag i Malangen
OM BILDET:
Størrelse 60 x 72 cm
Bildebredde: 60 x 72 cm

Velg et miljø, for å få et inntrykk av størrelsen på bildet.
KUNSTNER:
MayArt May-Linn Aaslie
OM MAYART MAY-LINN AASLIE:
Født 1987. MayArt May-Linn Aaslie er etablert kunstner i 2015 med salg av egenprodusert grafisk arbeid, salg av kunst i medium olje, akryl-malerier, akvarell, fotografi, grafikk og grafisk kunst. Kusten er produsert i Nord-Norge med inspirasjon fra omgivelsene rundt. Hun er utdannet ved Høgskolen I Telemark med Bachelor i "Visuelle kunstfag og design" med fordypning i "Tegning og Bilde-kommunikasjon" fra 2011 til 2014. Hun er óg Adjunkt utdannet i Kunst, design og Håndverk med fordypning og forskning i "Blindkontur og undervesivurdering i undervisning" iutgansår 2015.
FLERE BILDER
Vi har 5 bilder til av MayArt May-Linn Aaslie. Se bildene i vårt galleri.
TEKNIKK:
Akryl på lerret
OM AKRYL På LERRET:
Maleri utført med plastbasert, vannoppløselig og hurtigtørkende akrylmaling. Når malingen er tørr er imidlertid fargene permanente og vannbestandige. Mye brukt av kunstnere i dag fordi akrylmediet er enkelt å bruke og ganske likt oljefarger i uttrykk.
PRISEN INKLUDERER
- Bildet
- 5% kunstneravgift
LEVERING
Bilder uten innramming kan sendes med Posten, eller hentes i vår butikk. Bilder med innramming må hentes i vår butikk. Fraktkostnader beregnes i kassen.
MayArt May-Linn Aaslie
Vi selger egneprodusert kunst i medium maleri, akvarell, fotografi og grafikk. Kunsten er produsert i Nord-Norge med inspirsasjon fra omgivelsene rundt.
Vi holder til i Tryggstad 8, 9105 Kvaløya
GALLERI
Vi har et stort utvalg av kunst, se alle våre bilder her.
GÅ TIL FORRIGE SIDE
FARGEAVVIK
NB! Farger på kunst, rammer og passepartout kan avvike fra skjerm til skjerm.